Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Toegangskaart Najaarsproeverij 6 nov. 2024

Toegangskaart Najaarsproeverij 6 nov. 2024

€19,95
88 op voorraad

Kom samen met je vrienden, familie, buurtje of collega’s naar onze Najaarsproeverij op woensdagavond 6 november. Geniet samen van een avond vol lekkere wijnen en gezelligheid. Tussen 18.30 - 22.30 uur staan er bijna 100 wijnen voor je open.

TIP: Kom je kaartjes ophalen in de winkel. Dat scheelt je weer verzendkosten. Wil je ze liever opgestuurd hebben? Geef dan aan dat je ze in de winkel ophaalt en vermeld dan in het veld ‘Opmerkingen’ dat je ze opgestuurd wilt hebben. We sturen je kaartjes dan naar je toe. 

wijbundel
Stapel je korting!
5% korting vanaf 6 flessen
m.u.v. de aanbiedingen

  • Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
  • Gratis bezorging in Barneveld en directe omgeving vanaf € 181,50
  • Klanten geven ons een 9,7
  • Achteraf betalen mogelijk, u loopt geen risico
Beschrijving

Meer over de proeverij

Start die avond op het moment dat het jou uitkomt. Met de proeflijst in de hand, kun je zelf de wijnen uitkiezen die je wilt proeven. Achter de proeftafels staan deskundigen die je meer kunnen vertellen over deze wijnen. En dat is nog niet alles: naast de prachtige wijnen staan er ook heerlijke borrelplanken klaar om je smaakbeleving compleet te maken.

 

Te gast in De Veluwehal

We zijn deze keer te gast in de Toneelzaal van de Veluwehal. Mooi centraal in Barneveld voor als je op de fiets of met de trein wilt komen. Voor €19,95 p.p. ben je verzekerd van een smaakvolle avond met sfeer. Er is plek voor max. 250 personen. Bestel je kaarten vandaag nog. Welkom!

 

Masterclass

Tijdens de Najaarsproeverij is er ook een Masterclass. Thomas Severs laat je 4 exclusieve wijnen proeven van een nieuw Italiaans wijnhuis. Wil je hier ook bij zijn? Bestel dan, naast je toegangskaartje voor de Najaarsproeverij, ook een toegangsbandje voor deze Masterclass voor €10,- p.p. Deze Masterclass is van 20.00 tot circa 20.45 uur en er is plek voor max. 30 personen. Dus wees er snel bij!

 

Bestel je toegangsbandjes voor de Masterclass (start 20.00 uur)